Header image

Verankering, montage en inspectie

Anchoring.

For safety and stability, the equipment needs to be properly secured. HAGS equipment is supplied for different types of ground installation. Contact your HAGS representative for more information or read more about anchoring and colour options here (PDF).

Montage.

Met het oog op de transportmogelijkheden en het milieu kunnen de toestellen van HAGS op drie verschillende manieren worden geleverd: ongemonteerd, deels gemonteerd of geheel voorgemonteerd. Om te garanderen dat het toestel veilig en correct wordt geïnstalleerd, moet de assemblage worden uitgevoerd volgens de assemblage-instructies die bij alle producten van HAGS worden geleverd. Het toestel moet worden geïnstalleerd door gekwalificeerde monteurs. Als het toestel niet volgens de assemblage-instructies wordt geïnstalleerd, kan dat gevaar opleveren en ertoe leiden dat de garantie vervalt. Neem als er aanvullende assemblage-instructies nodig zijn contact op met uw adviseur. Om ongevallen te voorkomen moet de toegang worden beperkt totdat de montage geheel is voltooid.

Inspectie.

Nadat de montage is voltooid en het toestel stevig en veilig is geplaatst, moet dit worden geïnspecteerd op de volgende punten: veiligheid, functionaliteit en montage. Afwijkingen moeten worden gecorrigeerd voordat het toestel wordt gebruikt.